ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

Παραγωγοί του Gastronomy Tours χορηγοί στην έκθεση Fulbright Polymorphia

Παραγωγοί του Gastronomy Tours χορηγοί στην έκθεση:

FULBRIGHT
POLIMORPHIA

«Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση – Fulbright Alumni Art Series»

2 Νοεμβρίου – 7 Δεκεμβρίου 2019

Το Ίδρυμα Fulbright, σε συνεργασία με το i-D PROJECTART, σας προσκαλεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, 12:00-19:00, στα εγκαίνια της έκθεσης Fulbright POLYMORPHIA για να στηρίξουμε το πρόγραμμα υποτροφιών του Ιδρύματος. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις υποτροφίες Fulbright.

«Η Τέχνη Στηρίζει την Εκπαίδευση – Fulbright Alumni Art Series» είναι ένα πρόγραμμα του Ιδρύματος Fulbright, στο πλαίσιο του οποίου εικαστικοί καλλιτέχνες υπότροφοι προσφέρουν έργα τους για την ενίσχυση των υποτροφιών του Ιδρύματος. Μέσω του προγράμματος, οι καλλιτέχνες ανταποδίδουν την ευκαιρία που τους δόθηκε συμβάλλοντας με τα έργα τους στη χρηματοδότηση των υποτροφιών Fulbright.

Συμμετέχουν: Εριέτα Αττάλη, Κώστας Βαρώτσος, Νικόλας Βεντουράκης, Αντώνης Βολανάκης, Γιώργης Γερόλυμπος, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Σώτος Ζαχαριάδης, Αντώνης Θεοδωρίδης, Πυγμαλίων Καρατζάς, Νταϊάν Κατσιαφίκα, Ηλίας Καφούρος, Ζωή Κεραμέα, Απόστολος Κιλεσσόπουλος, Πελαγία Κυριαζή, Σία Κυριακάκος, Μαρία Λετσίου, Ιωάννης Μιχαλού(δη)ς, Ελένη Μυλωνά, Σοφία Ντώνα, Ζάφος Ξαγοράρης, Ντόρα Οικονόμου, Δημήτρης Παπαϊωάννου + Μαριλένα Σταφυλίδου, Λάμπρος Παπανικολάτος, Βαγγέλης Πλοιαρίδης, Λουκίας Ρίτσαρντς, Φώτης Σαγώνας, Άλεξ Σιμόπουλος, Γιώργος Ταξίδης, Γιώργος Τζινούδης, Αγγελική Χάϊδω Τσόλη, Φώτης Φλεβοτόμος, Λεωνίδας Χαλεπάς, Έφη Χαλικοπούλου, Τιτίνα Χαλματζή, Kristina Williamson.

Η έκθεση Fulbright POLYMORPHIA, με έργα που γενναιόδωρα πρόσφεραν οι καλλιτέχνες υπότροφοι Fulbright, στοχεύει να αναδείξει την πολυμορφία της έκφρασης που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη εικαστική σκηνή και τις τέχνες γενικότερα, ένα στοιχείο που υποστηρίζεται σταθερά από το πρόγραμμα υποτροφιών Fulbright.

Επιμέλεια: Ευγενία Αλεξάκη
Εγκαίνια: Σάββατο 2 Νοεμβρίου 12:00 – 19:00
Διάρκεια: 2 Νοεμβρίου – 7 Δεκεμβρίου 2019
Διεύθυνση: i-D PROJECTART, Κανάρη 12 & Σέκερη (2ος όροφος), Κολωνάκι – Αθήνα
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα–Τετάρτη–Σάββατο 10:00 – 19:00 & Τρίτη–Πέμπτη–Παρασκευή 10:00 – 21:00

Παράλληλες Εκδηλώσεις:

«Arts, education, society – a polymorphic challenge», Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 17:00-19:00
Συζήτηση με εικαστικούς καλλιτέχνες υποτρόφους Fulbright.
Ομιλητές: Αντώνης Βολανάκης, Σοφία Ντώνα, Λεωνίδας Χαλεπάς – Συντονισμός: Ευγενία Αλεξάκη

Το Ίδρυμα Fulbright χορηγεί υποτροφίες σε Έλληνες και Αμερικανούς πολίτες, φοιτητές, επιστήμονες, εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, και λειτουργεί ως το επίσημο κέντρο πληροφόρησης για τις σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από την ίδρυση του το 1948, το Ίδρυμα Fulbright στην Ελλάδα έχει απονείμει περισσότερες από 5.500 υποτροφίες, δημιουργώντας ένα δραστήριο, δυναμικό, πολυσχιδές και αρραγές δίκτυο υποτρόφων. Περισσότερες πληροφορίες στο www.fulbright.gr

Το i-D PROJECTART είναι ένας νέος δημιουργικός χώρος, όπου οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με διαφορετικές μορφές τέχνης και εξαιρετικούς καλλιτέχνες. Το i-D PROJECTART αντανακλά την αισθητική και την αφοσίωση στην άρτια ποιότητα των i-D CONCEPTSTORES. www.idconceptstores.com/i-d-projectart/

Χορηγοί της έκθεσης:
Gastronomy Tours
Κτήμα Γ. Κοκοτού
Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.