ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ

84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
7-15 Σεπτεμβρίου 2019

Επιχειρηματικότητα, καινοτομία και πολιτισμός

Η 84η ΔΕΘ από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, συνεχίζει την παράδοση της σύνδεσής της με την επιχειρηματικότητα και την εξωστρέφεια, ενώ ταυτόχρονα, αποτελεί μία γιορτή καινοτομίας και πολιτισμού, με διεθνή ακτινοβολία.

Στολισμός πόλης για 84η ΔΕΘ

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από το 1926 έως σήμερα, θεωρείται η «μητέρα» των εκθέσεων στην Ελλάδα και είναι το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και των Βαλκανίων με Β2Β, Β2C και B2G οργανωτικά χαρακτηριστικά. Με άξονα την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, η ΔΕΘ προάγει την ελληνική οικονομία και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για την προβολή και την επίτευξη εμπορικών συνεργασιών, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ταυτόχρονα, αποτελεί φυτώριο ανάπτυξης νέων κλαδικών εκθέσεων και άλλων γεγονότων, με διεθνή προσανατολισμό. Φέτος η ΔΕΘ θα υποδεχθεί ως Τιμώμενη Χώρα την Ινδία, μία αναδυόμενη οικονομική και επενδυτική υπερδύναµη, που αποτελεί ταυτόχρονα µία από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου. Στη διοργάνωση συμμετέχουν αντιπροσωπευτικές επιχειρήσεις από όλη τη χώρα καθώς και επιφανείς εταιρείες από την παγκόσμια αγορά, οι οποίες διαμορφώνουν τη διεθνή εικόνα της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ, διοργανώνονται ένα πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, με στόχο την παρουσίαση στο κοινό προϊόντων, υπηρεσιών και καινοτόμων ιδεών.

Ημερίδες, συζητήσεις, επιδείξεις και show, πλαισιώνουν καθημερινά το εκθεσιακό γεγονός.

Τον παλμό της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας δίνουν οι καθημερινές συναυλίες της ΔΕΘ, οι οποίες υποδέχονται χιλιάδες επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους. Κάθε βράδυ στις 9.30 στην υπαίθρια σκηνή στο ΤΟΞΟ (Απέναντι από τη ΧΑΝΘ).

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων.

Πηγή: thessalonikifair.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.