Σπαγγέτι με κιμά, ξύσμα λεμόνι και μυζήθρα
από την Ευδοκία Φυλακούρη

½ kg σπαγγέτι Γιαννιτσών
½ kg κιμά βουβαλίσιο
1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο
1 κ.γλ. φρέσκο θυμάρι
Ελαιόλαδο
1 λεμονί ξύσμα
150 gr μυζήθρα τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε. Σοτάρουμε τον κιμά στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, προσθέτουμε τα μακαρόνια και λίγο νερό από αυτό που είχαμε βράσει τα μακαρόνια, αλάτι, πιπέρι, το θυμάρι, το ξύσμα λεμόνι, και στο τέλος την μυζήθρα.

Ευδοκία Φυλακούρη
Athens Gate Hotel (Σεφ)

Εκπαίδευση

  • Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία (1999 έως σήμερα)

Περισσότερα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.