Ντομάτα σαλάτα
από την Ευδοκία Φυλακούρη

1 kg ντομάτες ξεφλουδισμένες
10 φύλλα δυόσμου
1 βολάκι Άνδρου σε λεπτές φέτες
αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε σε καρέ μεσαία και τις αλατίζουμε. Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο. Ανακατεύουμε ελαφρά. Κόβουμε φλέικς το βολάκι Άνδρου και πασπαλίζουμε από πάνω.

Ευδοκία Φυλακούρη
Athens Gate Hotel (Σεφ)

Εκπαίδευση

  • Δευτεροβάθμια εκπαίδευση Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αθηνών

Επαγγελματική εμπειρία (1999 έως σήμερα)

Περισσότερα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.